Мишка, HP 2.4GHz Wireless Optical Mobile Mouse (Mickey)

Малка по размер, но с голяма функционалност, тази безжична мишка с оптичен датчик е изпълнена с функции, включително четири бутона (два първични бутона, щракащо колелце за превъртане и бутон за прелистване на документи) и 2,4 GHz USB безжичен приемник.

С гумени страни и специална симетрична конструкция, се гарантира удобно комфортно и стабилно хващане за работещите с лява и дясна ръка.

Плавно и надеждно превъртане нагоре, надолу, наляво и надясно, благодарение гумения пръстен в средата на колелцето за плавно превъртане.
Гаранция 12 месеца
Инвентарен номер: VK481AA
Извести ме при промени в цената Извести ме, ако продуктът бъде наличен

Статус: ИЗЧЕРПАН

58,68 лв.
HP

Бърза доставка до 1-2 дни .
Вижте повече...

14 дни право на връщане на продукта.

Всички продукти са с гаранция за качество и произход.


Сподели продукта


Детайли

Подробности

Малка по размер, но с голяма функционалност, тази безжична мишка с оптичен датчик е изпълнена с функции, включително четири бутона (два първични бутона, щракащо колелце за превъртане и бутон за прелистване на документи) и 2,4 GHz USB безжичен приемник. Усъвършенстваната 2,4GHz безжична технология ви държи свързани и ви позволява да работите на разстояние с по-малко смущения и по-голям работен обхват. От работни маси до зали за заседания и на други места, работете уверено на разнообразни повърхности благодарение на оптичния датчик с регулируема чувствителност 1250 CPI по подразбиране, макс. 1750 CPI. Никога пак няма да изгубите приемника! Микро приемникът е толкова малък, че можете да го оставите вкаран във вашия преносим компютър или да го съхраните в мишката, като гарантирате те да бъдат винаги заедно. С гумени страни и специална симетрична конструкция, се гарантира удобно комфортно и стабилно хващане за работещите с лява и дясна ръка. Плавно и надеждно превъртане нагоре, надолу, наляво и надясно, благодарение гумения пръстен в средата на колелцето за плавно превъртане. Гаранция 12 месеца

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Производител HP
Инвентарен Номер VK481AA
Тегло 0.1000
Цвят -
Гаранция -
Видео Не

Коментари

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: Мишка, HP 2.4GHz Wireless Optical Mobile Mouse (Mickey)

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Дизайн
Качество
Цена

Ключови думи

Ключови думи

Използвайте интервали, за да отделите ключовите думи или единични кавички (') за фразите.