Мишка, HP 2.4GHz Wireless Optical Mobile Mouse (Mickey Silver)

Малка по размер, но с голяма функционалност, тази безжична мишка с оптичен датчик е изпълнена с функции, включително четири бутона (два първични бутона, щракащо колелце за превъртане и бутон за прелистване на документи) и 2,4 GHz USB безжичен приемник.

С гумени страни и специална симетрична конструкция, се гарантира удобно комфортно и стабилно хващане за работещите с лява и дясна ръка.

Плавно и надеждно превъртане нагоре, надолу, наляво и надясно, благодарение гумения пръстен в средата на колелцето за плавно превъртане.
Гаранция 12 месеца
Инвентарен номер: WE790AA
Извести ме при промени в цената Извести ме, ако продуктът бъде наличен

Статус: ИЗЧЕРПАН

58,68 лв.
HP

Бърза доставка до 1-2 дни .
Вижте повече...

14 дни право на връщане на продукта.

Всички продукти са с гаранция за качество и произход.


Сподели продукта


Детайли

Подробности

Малка по размер, но с голяма функционалност, тази безжична мишка с оптичен датчик е изпълнена с функции, включително четири бутона (два първични бутона, щракащо колелце за превъртане и бутон за прелистване на документи) и 2,4 GHz USB безжичен приемник. Усъвършенстваната 2,4GHz безжична технология ви държи свързани и ви позволява да работите на разстояние с по-малко смущения и по-голям работен обхват. От работни маси до зали за заседания и на други места, работете уверено на разнообразни повърхности благодарение на оптичния датчик с регулируема чувствителност 1250 CPI по подразбиране, макс. 1750 CPI. Никога пак няма да изгубите приемника! Микро приемникът е толкова малък, че можете да го оставите вкаран във вашия преносим компютър или да го съхраните в мишката, като гарантирате те да бъдат винаги заедно. С гумени страни и специална симетрична конструкция, се гарантира удобно комфортно и стабилно хващане за работещите с лява и дясна ръка. Плавно и надеждно превъртане нагоре, надолу, наляво и надясно, благодарение гумения пръстен в средата на колелцето за плавно превъртане. Гаранция 12 месеца

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Производител HP
Инвентарен Номер WE790AA
Тегло 0.1000
Цвят Сребрист
Гаранция 12 месеца
Видео Не

Коментари

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: Мишка, HP 2.4GHz Wireless Optical Mobile Mouse (Mickey Silver)

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Дизайн

Ключови думи

Ключови думи

Използвайте интервали, за да отделите ключовите думи или единични кавички (') за фразите.