Чанта, HP Mini Sleeve Black version -Prescott

Мини-калъфът на НР e предназначен за защита на вашия преносим компютър и за привличане на вниманието, благодарение на уникалната спираловидна щампа на НР.

Поставяйте важните аксесоари, като вашия захранващ блок и миниатюрната мишка, в безопасния външен джоб, където те са защитени и се намират лесно.

Гаранция 12 месеца
Инвентарен номер: VP012AA
Извести ме при промени в цената Извести ме, ако продуктът бъде наличен

Статус: ИЗЧЕРПАН

35,21 лв.
HP

Бърза доставка до 1-2 дни .
Вижте повече...

14 дни право на връщане на продукта.

Всички продукти са с гаранция за качество и произход.


Сподели продукта


Детайли

Подробности

Мини-калъфът на НР e предназначен за защита на вашия преносим компютър и за привличане на вниманието, благодарение на уникалната спираловидна щампа на НР. Подходящ е за мини и преносими компютри с диагонал на екрана до 29,5 см (11,6 инча), като предлага устойчива, четиристранна защита. Използвайте този стилен калъф, за да защитите вашия мини или преносим PC. Забележителната спираловидна щампа на HP несъмнено привлича вниманието, където и да отидете. С устойчива външна повърхност за защита на вашия HP Mini от прах, нечистотии и отпадъци и мека, кадифена вътрешна повърхност за защита на същия от надрасквания, защитният калъф на HP Mini ще запази вашия Mini като нов много дълго време. Защитният калъф на HP Mini е изцяло посветен на удобството и добрия външен вид. Достатъчно привлекателен за самостоятелно носене, вие можете да го пъхнете под мишницата и достатъчно тънък, за да го поставите в любимата си чанта, този защитен калъф ще ви придружава навсякъде. Поставяйте важните аксесоари, като вашия захранващ блок и миниатюрната мишка, в безопасния външен джоб, където те са защитени и се намират лесно. Гаранция 12 месеца

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Производител HP
Инвентарен Номер VP012AA
Тегло 0.1000
Цвят Черен
Гаранция 12 месеца
Видео Не

Коментари

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: Чанта, HP Mini Sleeve Black version -Prescott

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Дизайн
Качество
Цена

Ключови думи

Ключови думи

Използвайте интервали, за да отделите ключовите думи или единични кавички (') за фразите.